Кокала пред SL: Марешки говори глупости!

Спорт

08-03-2013, 16:22

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Ангел Домусчиев

Всичко от Автора

Хората си казват думата за него, само го плюят, коментира Емил Велев

Бившият треньор на Локомотив (Пловдив) и настоящ на Локомотив (София) - Емил Велев, не е впечатлен от поредните нападки към него от страна на боса на "смърфовете" Веселин Марешки. Последният каза вчера пред Sportline.bg, че Кокала съсипал Локо от "Лаута" и влизал в схеми и далавери с вече бившия шеф на фен клуба Костадин Славов. 

"Какво да го коментирам Марешки и глупостите му?! Този човек не разбира от футбол. Хората си казват думата за него - всеки ден го хулят и плюят. Той няма какво да каже за футбола и заради това се занимава с мен и ме напада. Да е жив и здрав".

Кокала говори и за случващото се в неговия Локомотив и предстоящия мач с Миньор (Перник).

"Нямаме проблеми с контузени играчи, но Атанас Борносузов е наказан за тази среща. Тренираме, готвим се здраво за мача с Миньор. Това не е дерби, това е един двубой между опашкари в класирането. Не мога да кажа със сигурност, че ще ги бием. В България няма нищо сигурно. Надявам се да спечелим три точки, защото са много важни за нас.

Доволен съм, че подписахме с Маркиньос. Познавам добре неговите качества. Ако жълтата му карта дойде, той ще играе срещу Миньор. Вярвам в това, че Локо ще се спаси от изпадане. Всички в клуба е добре и играчите са спокойни", каза Емил Велев.