"Дървото на живота" пуска корени из България, Пловдив е първи

Пловдив Лайф

08-03-2013, 16:31

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Турнето на сагата стартира от нашия град утре

Интересът на феновете на българската сага "Дървото на живота" провокира TV7 и продуцентите Dream Team Films да стартират поредица от ексклузивни прожекции на сериала из цялата страна.

Турнето започва тази събота, 9 март. Първи на специална предпремиерна прожекция на епизод 2 на сагата ще се радват пловдивчани.

На събитието ще присъства елитът на Града под тепетата, както и специално поканени за прожекцията фенове. Специалното събитие ще се проведе в хотел Лайпциг от 18:30.

Бургас е вторият град, който ще има удоволствието да сподели емоцията на „Дървото на живота” с предпремиерно излъчване на Епизод 3 на 16 март. Епизод 4 ще бъде излъчен първо във Варна на 23 март.

„Зрителите на ексклузивните прожекции не само ще се потопят в атмосферата на сериала по един много специален начин, но и ще научат много подробности около продукцията и ще имат възможността да се срещнат с любимите си актьори на живо”, споделят организаторите.

За повече инфромация за сериала следете сайта: http://bulgarskatasaga.tv7.bg и официалната Facebook страница http://facebook.com/BulgarskataSaga.