Готов съм да стана спортен министър, рече Батков

Политика

09-03-2013, 12:52

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

"Бих приел при това без заплата", заяви собственикът на Левски

Собственикът на Левски Тодор Батков е готов да стане министър на спорта в служебното правителство.

Адвокатът дори разкри, че е готов да работи за благото на спорта без заплата и каквито и да било облаги. Както е известно, след оставката на правителството на Бойко Борисов и върнатите мандати от всички партии, сега президентът Росен Плевнелиев трябва да състави служебно правителство, което да управлява държавата до изборите. Вотът ще бъде на 12-и май.

Служебното правителство ще бъде от експерти, които трябва да бъдат назначени от държавния глава. Досега за стола на досегашния министър на спорта Свилен Нейков имаше само една кандидатура - тази на волейболната легенда Любо Ганев.

"Може да изглежда глупаво, но ако ми бъде предложено, бих приел да правя всичко в името на България, отсече Тодор Батков. - При това без да получавам пари и облаги. Готов съм да имам граждански комитет до себе си и да работя за родината си. Защо да получавам пари?! Вижте, един от освовните елементи на стабилност на демократичното общество е точно това - политиците да са вече успели в живота личности", твърди той.