"Лайпциг" очарова за 8 март

Пловдив Лайф

09-03-2013, 19:37

Автор:

Калина Илиева

Всичко от Автора

Гостите на хотела събраха много добро настроение за празника

Много усмивки и добро настроение остави у своите гости купонът за 8 март в хотел "Лайпциг".

Млада двойка, организирала сватбеното си тържество в ресторанта на хотела преди месеци, бе избрала отново "Лайпциг" за празника. Резервации още преди месец бе направила и голяма група от Военна болница, начело с директора д-р Ангел Пеев. Те се заформиха и като най-веселата компания на вечерта.

Да прекарат 8 март в "Лайпциг" специално бяха пристигнали и гости, останали очаровани от новогодишните празненства, организирани тук.

Караме хората да се чувстват специални, те са не просто клиенти, а стават наши приятели, разказват служители на "Лайпциг".

Гостите се насладиха на кулинарните шедьоври на Шеф Ники Антонов. Фолклорна формация "Етноритъм" и изпълненията на maXstyleduo се погрижиха дансингът да не остава празен. Късметлиите пък взеха участие в празнична томбола, борейки се за три прекрасни награди - романтичен пакет във VIP апартамент на хотел "Лайпциг", романтична вечеря в ресторанта на хотела и карти за Акватека. Водещият на вечерта Димитър Жеков обяви и една специална награда – Фотосесия за двама в неговото студио.