Неделен Showbuzz-ИК

Булевард

10-03-2013, 10:00

Снимка:

Facebook

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Въшките на Златка, зърнената криза при Андреа и светотатството на седмицата

Звездите също плачат и това го доказва тазседмичния преглед на родния и световния шоубизнес.

Ето, тази седмица здраво го закъса Черната Златка. Не, не е ходила на изпит по география, а трябваше да бере срам във фризьорски салон, гласят столичните клюки. Плеймейтката отишла да си освежи цвета на косата, но докато фризьорката втривала боята забелязала форми на живот върху скалпа на клиентката й. Оказало се, че след участието й в риалити, в което съжителства няколко дни с роми от Петрич, завъдила въшки.
Светски хроникьори ни светват, че Златето решила да се бори с гадовете по изпипан бабешки метод и започнала да ги мори с газ. Което ни навежда на мисълта, че авторът на пикантната статия е имал същия проблем по комунистическо време, когато в борбата с въшките се ползваха единствено газ и стрижене "нула номер".

Дали да напомни за себе си, тази седмица се оплака и Калин Врачански. Определяният за сексимвол актьор реши да се предпази от статии в "жълтите" медии заради вида си.

"Сигурно ще напишат, че съм алкохолик, но истината е, че съм се разболял от напрежение", изповяда се Калин. Със загрижен глас той ни информира в радио интервю, че не е спрял да работи цяла зима и играел в много спектакли. Е, то 2 милиона българи не са спрели да работят тази зима, но дайте да не се оплакваме.

България има своя Майкъл Джексън - Азис. Не бързайте да ни псувате, става въпрос за прилика в извънсценичните дейности. Костинбродският славей празнува рождения си ден на 7 март и явно трупането на годинки го притеснява. Той е решил да надхитри старостта с процедури с чист кислород в барокамера. Дано само не тръгне да поддържа младежкия си вид с избелване на кожата и пластични операции на носа.

Неговата колежка Андреа пък се похвали, че се старае винаги да предлага нещо ново на сцената и обича да провокира публиката. Замислихме се кое е това нещо ново всеки път и стигнахме до извода, че е добре забравено старо. А именно, Андреа на един концерт показва лява гръд, на друг - дясна, а за разнообразие показва нагледно и какво долно бельо носи. Съветът ни е да направи силиконово освежаване при нов пластичен хирург, че феновете вече се оплакват, че губят еротичните си възприятия със сегашния. И Андреа да не се оплаква със зърнената криза...

Съвсем други проблеми мъчат Селена Гомес. След раздялата й с Джъстин Бийбър се е отдала на самота. Но не защото тя иска, а защото никой не я кани на срещи. А вярвала в истинската любов. За пореден път я призоваваме да обърне поглед към малката ни страна, в която вече беше. Селенче, тук те чакаме с отворени обятия и няма да се чувстваш самотна. Трябва единствено да се научиш да правиш шопска салата и да кроиш зелето.

Сега ви предлагаме едно видео на позакъсалата откъм внимание и на публика и на фенове фолкпевица Валя. Тя реши да напомни на себе си, като включи в новия си клип топлес диджейката Милана.

 

Тъй като сме сигурни, че бързо сте го изключили (освен ако не сте от роднинския кръг на Валя и авторите) и ние не смятаме повече да ви занимаваме с поредния ненужен "проект".

Завършваме с една корпоративна издънка. Финландска компания за тоалетна хартия отдавна е хванала цаката на своите клиенти, които обичали да четат мъдрости от рулото докато са на свиждане на "Бай Кольо Зета". Техните тоалетни хартии се радвали на интерес и в другите скандинавски страни, но останали втрещени от новата партида.

Оказало се, че вместо някакви облекчаващи сентенции били отпечатани библейски текстове. Всеки може да се стресне докато е на тоалетната чиния ако прочете, че "Където е съкровището ви, там ще бъде и сърцето ви..."