Ъпсуртен полет в нощта

Булевард

10-03-2013, 12:50

Снимка:

Dancing Stars

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Ицо Хазарта и Петко Димитров ще танцуват в Dancing stars

Dancing Stars събира на един дансинг Ицо Хазарта от Ъпсурт и Петко Димитров, мениджър на популярния нощен клуб Night Flight.

Ицо Хазарта излиза от хип-хоп ритъма, за да видят феновете как ще се справи на дансинга. Репетициите до момента показват, че Ицо има много повече умения, отколкото неговите почитатели са предполагали, заявиха от шоуто.

За разлика от своя по-млад колега Ангел, който “репетира” за Dancing stars с харлем шейк, фронтменът на Ъпсурт показва завидни “паркетни” умения. Ицо ще бъде кавалер на своята стройна дама, танцьорката Лили Величкова.

Сериозните мъже също танцуват. Дори да не демонстрира този талант с охота, бизнесменът Петко Димитров прие хвърлената ръкавица за танцов дуел на сцената в Dancing Stars. Един от най-одумваните столични ергени споделя, че и моторите, и жените му са "лимитирана" серия. Не става зъботехник, както повелява образованието му, но нощния живот на София предлага добри условия, за да покаже, че владее бизнеса със заведения. Обича да се грижи за сина си Виктор – дете от любовта му с Господарката на ефира и негова бивша съпруга Мария Игнатова.