Легенда на Локо: Ботев можеше да бие и с повече

Спорт

10-03-2013, 14:25

Снимка:

Sportline.bg

Автор:

Sportline.bg

Всичко от Автора

Дербито нямаше кой знае какви футболни достойнства, смята помощник-треньорът на младежкия национален отбор Аян Садъков

Помощник-треньорът на младежкия национален отбор Аян Садъков изтъкна пред Sportline.bg, че тимът на Ботев е можел да победи Левски с много по-изразителен резултат от това 2:0.

"Домакините бяха по-настойчиви на терена, но след 2:0 решиха да заложат на сигурността. Играха с човек повече и при тази разредена защита на Левски ако бяха тръгнали по-смело в атака, сигурно щяха да вкарат още попадения”, убеден е легендата на Локо (Пд).

Ето какво още каза пред Sportline.bg Аян Садъков, който е рекордьор в България по участия във всички национални гарнитури:

„Наблюдавах по-специално изявите на Тодор Неделев, защото той бе единственият футболист на терена, който може да играе за младежкия национален отбор. Момчето се стара, хвърли доста усилия и дори асистира за втория гол.

Преди мача Левски беше фаворитът, но това въобще не пролича на терена. Ако трябва да бъда честен, двубоят нямаше кой знае какви футболни достойнства. Но за нашите стандарти е добре – имаше голям заряд, напрежение и интрига в резултата почти до края. За съжаление, и аз често поглеждах какво става по трибуните заради случващите се там ексцесии”.