Кога една жена е истински щастлива?

Животът

10-03-2013, 15:57

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Бъди истинска и признавай своите чувства, забавлявай се

Това е въпрос, който си задават и мъжете, и жените. Жените искат най-накрая да намерят своето щастие, а мъжъте търсят отговор, за да могат да направят своята жена щастлива.

В какво се крие щастието на една жена и как един мъж може да й даде щастие?

Мисията на всяка жена е да обича и да бъде обичана, да се чувства видяна и значима за любимия си човек.

Мисия на всеки мъж е да постига своите цели и да си довършва нещата до край. За него е важно да спре да търси постоянното одобрение на жената (това желание му идва от неговото детство). Всички деца искат да получават одобрение от майките си. Важно е той сам да чувства какво е правилно и какво не. Ние вътрешно винаги го знаем. Просто го носим в себе си. Важно е мъжът да има доверие към себе си, тогава и жената може да му се довери, и да позволи той да я води.

Жената е отговорна за продължаване на рода и семейството. Нейната работа е да събира в себе си максимално много любов към себе си и към мъжете. Колкото повече любов тя носи в себе си, толкова повече може да даде и толкова по-качествен партньор привлича.

Как да бъдем щастливи като жени?:

Бъди истинска и признавай своите чувства. Позволявай на партньора си да разбере какво се случва с теб. Задавай си въпроси: какво чувствам? И искрено споделяй с него. Ако го правиш честно – той може да те разбере. Жената се чувства много сигурна и щастлива, когато е разбрана.

Доставяй си удоволствия и живей сега на 100%. Често ние казваме, че ще дойде един ден и чак тогава ще си позволя почивка, дрехи, срещи с приятелки…Не чакай, направи го сега! Заслужаваш го!

Забавлявай се! Намирай нещо, което те забавлява. Смей се всеки ден на глас. Общувай с хора, които могат да те разсмеят, гледай филми, които те предразполагат към веселие. Погледни на живота с лекота и радост.

Бъди влюбена, ако нямаш половинка – поне в живот или в самата себе си. Огледай се и избери в какво искаш да си влюбена. Забелязвай любовта навсякъде. Прави признания в любов на себе си, на своите приятелки, на близки хора. Нека думата любов винаги да те следва.

Остави пространство за творчество. Творчество е важна част за нас жените. Избери своя начин да твориш. Може би в работа, танци, рисуване, пеене…твори с лекота!

Освободи пространство и изхвърли ненужните неща. Погледни какво не използваш последната 1-2 години и подари всички тези неща на някого. Виж кои от твоите приятели те дърпат назад и намали, или престани да комуникираш с тях. Спомни си за всички нереализирани обещания от твоя страна. Ако знаеш, че това няма да се случи – кажи го на хората, за да нямат очаквания към теб. Вярвай, че всичко е възможно! Вселената е много по-щедра, отколкото ти си мислиш! Моли с широко отворени ръце. Бог сам ще реши как да ти даде това, от което имаш нужда. Заяви на глас за какво копнее твоята душа и просто позволи да го допуснеш в живота си!       Щастието винаги е в нас стига да си го позволим да го видим!

Източник: Наталия Кобилкина, сексолог, семеен терапевт, natalia.bg