Нефтохимик загуби от Чавдар с 1:0

Спорт

10-03-2013, 17:34

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Въпреки неприятната загуба, отборът на Нефтохимик продължава да е начело в класирането, а в следващия кръг приема тима на Банско

Мачът е преминал равностойно, като отборът на Нефтохимик е имал няколко добри възможности за отбелязване на гол чрез Васил Калоянов и Христо Лемперов. В края на първото полувреме срещу  Калоянов е извършено нарушение в наказателното поле, но реферът Ст. Апостолов не е отсъдил очевидното нарушение.

През втората част отново играта е била равностойна, но в 76 минута след изпълнение на пряк свободен удар, домакините са отбелязали единственото попадение в мача. До края Нефтохимик е опитал изравняване, но домакините са опазили вратата си.

След края на мача изпълнителният директор на Нефтохимик Благомир Митрев коментира с ирония: Не познавам главния съдия, но искам да го поздравя за това, че е изучил тънкостите на съдийството. Свири „много правилно” мача. Иначе двубоя беше равностоен” – бе мнението на шефа в Нефтохимик.

Въпреки неприятната загуба, отборът на Нефтохимик продължава да е начело в класирането, а в следващия кръг приема отбора на Банско.