Спират водата в част от центъра на София

Мисия София

11-03-2013, 07:57

Снимка:

"Софийска вода"

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Софийска вода" реконструира водопровод на ул. "Цар Симеон"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от центъра на столицата на днешния 11 март, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Цар Симеон" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Екзарх Йосиф", ул. "Чумерна", ул. "Цар Симеон", ул. "Дунав", по ул. "Екзарх Йосиф" от бул. "Васил Левски" до ул. "Чумерна", по ул. "Чумерна" от ул. "Искър" до ул. "Екзарх Йосиф".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ъгъла на ул. "Дунав" и ул. "Цар Симеон".

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, твърдят от дружеството "Софийска вода".