Ахелой и Русокастро заедно на върха в А Областната група

Спорт

11-03-2013, 12:04

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Така след кръга водят Ахелой и Русокастро с по 41 точки, а на трето място излезе Странджа – Агрокорн, който има в актива си 35 точки

Отборите на Ахелой и Русокастро продължават преследването за първото място в А Областната група. Двата отбора от няколко поредни сезона са окупирали върха, като крайният успех бе на страната на ахелойци. През този сезон обаче борбата е много оспорвана, като и двата тима не срещат особена конкуренция от останалите отбори в групата.

В поредния кръг Ахелой спечели служебно срещу Месамбрия, докато Русокастро преодоля съпротивата на Странджанец Царево. Странджа - Агрокорн и Свети Никола направиха зрелищно равенство 1:1, а най изразителната победа в кръга постигна Камено над Бяла река Тополица с 6:1.

Така след кръга водят Ахелой и Русокастро с по 41 точки, а на трето място излезе Странджа – Агрокорн, който има в актива си 35 точки.

В следващия кръг Ахелой гостува на стадиона в Средец на третия в класирането, а Русокастро приема бойкия тим на Свети Никола. Двубоите са на 16-ти и 17-ти март.