Helloween и Gamma Ray идват утре у нас

София Лайф

12-03-2013, 11:50

Снимка:

Loud Concerts

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Метъл феновете се готвят за петъчния карнавал

Остават само три дни до метъл карнавала на родните фенове и Helloween и Gamma Ray. Както е известно, двете банди ще забият съвместно на сцената на Арена Армеец този петък, 15 март. Те ще бъдат съпровождани от младата бразилска група Shadowside.

Трите групи, както и придружаващите ги екипи, общо над 35 души, ще пристигнат в София с няколко турбуса и тирове с техника утре, 13 март и ще имат на разположение два дни да разгледат столицата.

Билети за концерта на Helloween и Gamma Ray все още могат да бъдат намерени в мрежитe на Ticketstream.bg и Eventim.bg в цялата страна. Пропуските са на цена от 40 лева, а в деня на концерта, както и на място на самото събитие билетите ще са по 45.

Организаторите от Loud Concerts и ArtBG съобщиха и последните подробности преди концерта.

Вратите на Арена Армеец ще отворят в 18:30 часа, а Shadowside ще излязат на сцената точно в 20:00 часа.

Всички посетители под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат напълно безплатно, с придружител и попълнена декларация.

По време на събитието на 15 март публиката ще бъде разположена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват. Пушенето в залата в абсолютно забранено, включително и във фоайетата. Ако охраната залови нарушители, те няма да бъдат допуснати повече в залата.