Гаджето без грим? Чак след първия месец на връзката

Животът

13-03-2013, 10:21

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Жените са несигурни в красотата си без помади

Харесали сте си мацка и искате да я видите в натурален вид? Е, ако нещата се получат ще трябва да чакате поне месец, сочи ново проучване.

80% от жените признават, че се показват на приятелите си без грим чак месец след началото на връзката им. Според учените, жените са много несигурни в красотата си без грим. 1/3 от тях тайно слагат грим сутрин преди приятеля им да се събуди, а 60% от дамите дори не махат грима си, когато спят с нов мъж.

Всяка пета жена чака около 2 месеца преди да се покаже без спирала и червило, а 16% изчакват пет месеца. Осем на сто поддържат безупречна репутация цяла година, а 3% никога не са се показвали на гаджето без грим. 58% от жените казват, че се чувстват по-малко уверени, когато са без грим, а 2% смятат, че е възможно приятелите им да сложат край на връзката им, ако ги видят, както майка ги е родила.

Над три четвърти от жените смятат, че обществото очаква жените да носят грим, а 68 на сто от жените се чувстват "голи" без пудра и руж. Само 27 на сто без притеснение ходят на работа без грим, а почти една трета от жените носят грим дори във фитнеса. Едва 5 на сто от момичетата биха се осмелили да отидат на първа среща, без да се "напудрят".