Снуп Дог идва в София!

София Лайф

13-03-2013, 11:05

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Концертът ще бъде на 8 юли в Арена Армеец

 

Един от най-култовите рапъри - Снуп Дог, идва за първия си самостоятелен концерт у нас. Звездата ще излезе на сцената на зала Арена Армеец на 8 юли, а билетите за шоуто тръгват в мрежата на Ticketpro от 18 март.

Певецът наскоро смени името си и вече се подвизава с псевдонима Snoop Lion.

Засега се знае, че на шоуто ще има и български съпорт. Това ще бъде нашумелият варненец 100 Кила, който превзе класациите с хита "Аз съм 6".

Цените на билетите ще бъдат от 60 до 120 лева, в зависимост от местата, обявиха организаторите от MediaPro Entertainment.


Рапърът започва музикалната си кариера през 1992 година, като талантът му е открит от Dr.Dre, с който и до ден днешен работят заедно. До момента има продадени над 30 милиона копия по света от всичките си издадени албуми. Истинското му име е Калвин Колдозар Брадус младши, но е по-известен като Snoop Dogg. За новия си псевдоним  Snoop Lion, казва, че  е от “по-висок ранг” и същевременно навлиза в нов стил от музикалната си кариера – реге музиката. Една от новите цели, към която се стреми е да стане по-известен дори от "бащата на Регето" – Боб Марли.