Дани Каназирева не иска да става депутат

Мисия Пловдив

13-03-2013, 13:45

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Мястото й било тук, в Пловдив

Общинският съветник и координатор на партията на Кунева в областта Дани Каназирева заяви, че няма да се кандидатира за депутат.

Имаше подозрения, че използвам Движение България на гражданите  за трамплин и ракета носител към парламентарните банки – сподели Каназирева и още:

Моето място е тук, в Пловдив и региона, познавам добре проблемите и от години работя на експертно ниво за решаването им. Не мога да пренебрегна и огромното доверие, което ми гласуваха хиляди пловдивчани само преди година и половина на местните избори, и съм твърда в позицията си, че отговорното политическо поведение е да работя в Пловдив и в региона и да оправдая това доверие – заяви Каназирева и изрази убедеността си, че пулсът на хората се усеща най-добре по места и че е време за реална децентрализация на властта – което означава справедливо разпределение на публичния финансов ресурс между държавата и общините и делегиране на общините не само на задължения, но и на права.

Не се вземам толкова насериозно и никой политик не трябва да го прави, затова не смятам, че с отказа си от участие в листите, оставям празно място, което няма кой да запълни.”