DJ Diass представя нов албум и клип

София Лайф

13-03-2013, 14:48

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Промоцията е на 30 март

Младата надежда сред диджеите - DJ Diass, ще представи официално втория си авторски албум "Welcome to Bulgaria". Промоцията ще бъде на 30 март в зала "Рейнбоу Плаза" в София.

Идеята на най-успешния у нас млад професионален DJ е да създаде българска атмосфера на своите сетове, като умело съчетава модерните звуци с фолклорни мотиви, за да "покани" публиката към българската музика, традиции и култура.
Дискът съдържа 13 песни, а водещ на промоцията ще бъде Данчо Стълбицата. Сред поканените гости на премиерата са DJ Стивън и DJ Ясен Петров от Метрополис, DJ Джорджо Би, DJ D-Trax и чуждестранните DJ Peter Brown от Испания и DJ Gav Fraser от Англия.

В промоцията на DJ Diass ще участват и вокалните изпълнители в албума – Маги Джанаварова, Веси Бонева, Donna, Силвия Трифонова и Diva. Дни преди промоцията DJ DIASS ще снима в София своя нов клип.

Пламен Василев продуцира музика и работи като ди джей от 2004 г. Откритие е на Алфа радио, двукратен шампион на България (2008 и 2010 г.), победител в конкурса на Алфа радио в категория "Млади таланти" и в националния конкурс DJ Vibrations 2010" – Велико Търново за най-добър House DJ на България.

Само преди месец спечели наградата за Най-добър нов DJ на България за 2012 г.