Канарите въртят контроли с Видима и Раковски

Спорт

13-03-2013, 15:00

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Петър Боев

Всичко от Автора

В Бургас ни чака изключително тежък мач, предупреди Станимир Стоилов

Ботев ще изиграе две контролни срещи през паузата в шампионата. Това разкри на днешната си пресконференция старши треньорът на жълто-черните Станимир Стоилов.

Първият спаринг е следващия петък срещу Видима-Раковски. Няколко дни по-късно ще е проверката срещу сателитния тим на Раковски. И двата двубоя ще са на стадион „Христо Ботев”.

В същото време Мъри си призна, че основната му грижа сега е да отърси играчите от всеобщата еуфория след победата над Левски.

Ето какво каза специалистът за предстоящото гостуване на Черноморец в петък:

„Чака ни изключително тежък и сериозен мач срещу един добре организиран и подготвен във всяко естество отбор. Отбор, който ще иска да спечели мача на всяка цена.

Не смятам за нужно да коментирам присъствието на Херо в отбора, защото за него сме казали всичко. С него имам и перфектни приятелски отношения.

Знам, че трябва да се представим по най-добрия начин. Имам сериозни притеснения да не сме прекалено самоуверени, да не изживяваме още победата от съботния мач. Ако не влезем на 100 процента готови като мотивация, по време на мача няма как това да стане. Трябва да отърсим футболистите от всеобщата еуфория".