Студент остана без далак след сбиване за момиче

Крими

15-03-2013, 14:09

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Инцидентът е станал до дискотека в Свищов

Студент остана без далак след сбиване за момиче между две студентски компании в Свищов, съобщават от Областната дирекция на полицията.

Скандалът възникнал в заведение в града около 02:30 ч. посред нощ, като в следствие на инцидента са задържани трима мъже.

22-годишният мъж от Плевен е приет в болница с болки в коремната област. По негови данни бил пострадал при побой до нощно заведение. Изпратеният полицейски екип, установил, че инцидентът е станал половин час по-рано.

Оказало се, че след скандал за момиче две студентски компании са излезли навън и се сбили. 22-годишният К. Б. от Плевен бил нападнат от 22-годишния Д. Д. от Доспат, 20-годишния Р. В. от с. Караманово и 20-годишния Л. Д. от врачанското село Попица, всички неизвестни на полицията.

В опита си да защити К. Б,  пострадалият Т. Г. е бил нападнат от младежи, за които не могъл да даде конкретни обяснения. По думите му те са го повалили на земята и са му нанесли удари и ритници по цялото тяло.

По-късно момчето се е почуствало зле и потърсил медицинска помощ. След прегледа е транспортиран в Плевен, където е опериран и му е отстранен далака.

По случая в полицейското управление е започнато досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда. Тримата нападатели са задържани за срок от 24 часа.