Сплетената коса хит тази пролет

Бургас Лайф

16-03-2013, 06:11

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Излъжете с гъби глада за пържоли

Независимо на каква плитка ще се спрете ще бъдете не само в крак с модните тенденции, но и с пролетното време

Въпреки че още си носим шапката и чадъра в чантата за всеки случай, рядко се сещаме за тях. Модните корифеи обаче ни подсещат, че освен стилната шапка, в атрактивен аксесоар може да превърнем и собствената си коса. А тази пролет изобилие от възможности не липсва, като се почне от цвета и се стигне до прическата.

Позабравените от ученическите ни години плитки отново се завръщат и то с пълна сила. Прекрасното при тях е, че дори да не ти се получи много добре винаги можеш да я украсиш с цвете, шал, цветна връвчица или друг аксесоар, предназначен за коса. Дори можеш да събереш стърчащите косъмчета с малко лак със силна фиксация.

Освен това плитките са прекрасна и атрактивна алтернатива за всяка дама. Прави се лесно, изглежда чудесно и се чувстваш една крачка по-модерна. А да не говорим, че подхожда и на всеки тип лице.

Независимо дали ще спрете на рибена кост, усукана коса, една, две или повече плитки, преплетени в една или кок с плитка, бъди сигурна, че ще изглеждате страхотно и в крак с модните тенденции./niejenite.bg