Българин спечели 2 пъти от британската лотария

Животът

16-03-2013, 10:22

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Георги Трайков удари печалба от 160 000 лири с фиш за 2 лири

Късметът понякога каца на рамото два пъти - доказателство за това е българинът Георги Трайков. Той спечели за втори път от лотарията Евромилиони във Великобритания. Миналия път печалбата беше 1 милион лири, а сега е "само" 160 873. При това, само една цифра го е деляла от джакпота от 12 милиона лири. Пред БНТ щастливецът каза, че не само че не е бил изненадан, но и е сигурен, че ще спечели отново.

Първата печлаба сполетя Трайков през октомври 2011 г. По-малко от две години по-късно нашенцът отново уцели шанс от едно към 438 милиона и спечели 160 000 лири фиш за 2 лири. Казва, че не бил изненадан и не се развълнувал много. Не помни и числата, машината му ги избрала. Ха-ха, нямам никакъв ритуал, тайната е, че трябва да отида да си купя фиш, разкри Трайков.

45-годишният Георги живее в Източен Лондон. Купува имоти, ремонтира ги и ги дава под наем. Още не е похарчил милиона, спечелен преди. Инвестирал в бизнеса, купил имоти, нито пени не прахосал за себе си. Отишъл единствено в Мексико на почивка, която и без това планирал. Не лотарията му осигурява висок адреналин, а хобито му - скоковете с парашут. Милионерският живот не го изкушава, харесва си своя. Казва, че му върви и в лотарията, и в любовта, и във всичко.

Парите не ме интересуват, не са от значение за мен, винаги съм имал повече, отколкото са ми трябвали. Поне досега съм живял живота, който искам да живея, затова се считам за късметлия. Аз винаги съм работил това, което ми харесва, винаги съм правил това, което ми харесва. - Вярвате ли, че може да спечелите отново? - Не вярвам, аз съм сигурен, подробности не знам, но със сигурност знам, че пак ще спечеля, споделя Трайков.