Секс афера в Бачковския манастир?

Животът

16-03-2013, 11:01

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Пищната Румяна потрисала монасите с фигурата си

Игуменът на Бачково - Дядо Борис, приютява изкусителка в поверения му манастир. От 5 години при него съвсем законно работи "госпожа Румяна". Тя се разхожда в двора на манастира с неприлични за Светата обител дрехи. Кабинетът й се намира точно до покоите на игумена. Там имало и легло, разказват монаси пред вестник 168 часа.

Официално госпожа Румяна работи в манастира като игуменарчик и взема заплата. Длъжността е нещо като домакин, който посреща и делегации. В повечето манастири тази длъжност се заема от мъж, за да не се вкарват в грях монасите. Част от отшелниците смятат, че жената е наета като лице на Бачковската обител. Повечето, обаче, се възмущават от нейното присъствие и неприлично облекло. Жената често ходи с широко деколте, открити ръце и шия, с розови блузки. Има доста пищна фигура.

Когато времето е топло, тя ходи особено разкрита, което потриса монасите. Много често тя влиза в игуменарницата на Борис и стои дълго там. Според някои монаси, двамата почти живеят заедно. Охраната на манастира е доста стриктна, когато към Румяна се насочат фотоапарати.

Въпреки, че се занимава с делата на манастира, госпожа Румяна не успява да отговори на въпроси за чудотворната икона на Света Богородица. Функциите й се свеждат до това да посреща гости и да им сервира ястия и кафе. Богослови очакват въпроса за статута на госпожа Румяна да бъде разгледан на заседанията на Светия синод.