5 признака за изхабена връзка

Пловдив Лайф

16-03-2013, 11:46

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Дошло ли е времето да кажете "Сбогом"

Възможно ли е любовта ви да се е превърнала в навик? Ако усещаш, че нещо в отношенията ти с любимия човек куца, значи може би е време за преосмисляне на връзката ви!

1. Липса на комуникация

В случай, че вече не си говорите за нищо, не споделяте един с друг и дори не намирате повод да се посмеете – значи имате сериозен проблем. Отношенията ви са доста охладнели и може да се каже, че дори са пред провал.

2. Жестовете са мит

Той не се сеща да ти подари и едно цвете, когато имаш повод, а какво остава да го направи ей така, просто, защото иска да ти покаже колко много значиш за него… Замисли се върху отношенията ви и дали не е време да си дадете малко почивка, за да ги освежите.

3. Раздразнителност без причина

Карате се за всичко и постоянно сте на нож? Ако сте заедно от дълго време и нямате основателен повод за конфликти, но въпреки това те са част от ежедневието ви, значи има само една причина нещата помежду ви да не вървят и тя е, че връзката ви вече не е това, което е била в началото.

4. Приятелите са всичко

Ако той предпочита да прекарва повече време с приятелите си, вместо с теб, значи нещо помежду ви куца. Една връзка се счита за успешна тогава, когато двама души прекарват еднакво добре времето си, както когато са с компания, така и когато са само двамата.

5. Мисъл за друг

В главата ти се е зародила мисълта за друг човек и усещаш, че започваш да влагаш много повече емоции, свързани с него, отколкото с твоята половинка… Да! Това в безспорен признак, че връзката ви се е изхабила и може би е време да я прекратите, преди да сте си развалили отношенията напълно!

Източник: списание Блясък