Неделен Showbuzz-ИК

Булевард

17-03-2013, 11:05

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Шавливият Ники Михайлов, нимфоманката Златка Блек и как Лора разби максимата "Пияна жена-весел креват"

Тази седмица в родния и световния шоубизнес определено мина под знака на еротиката.

Започваме обзора с фолк звездата Преслава, чиято усмивка бе помрачена от плейбоя Ники Михайлов. Запознати журналисти със съобщенията в нейния телефон твърдят, че вратарят на националния ни отбор по футбол вместо да полегне върху Алисиевия силикон пускал есемесчета посред нощ до едрогърдата треньорка в "Гласът на България". Разбира се, Никито не коментирал гласовите данни на участниците в нейния отбор, а директно й предложил лично да оцени креватната му хореография. Според клюкарите обаче Преслава не се давала толкова лесно и крещяла на Алисия по телефона: "Вържи си мъжлето, че ставаш за смях". Ако ви се струва недостоверно, веднага ще ви опровергаем. Случката се състояла във фризьорски салон, а гръмогласната Преслава се чула в целия квартал. Така че ако не вярвате - питайте квартала.

И докато Преслава се чуди как Михайлов да не й вкара гол, то Нина Добрев се черви от секстактиките на майка й. Родната холивудска знаменитост призна, че често поруменява по време на снимките на секс сцени, но не от ласките и възбудата, а заради майка си. Тя често присъствала на горещите сцени и давала съвети как да завърти гръбче, че да е по-секси.

Виж, на Златка Димитрова акъл не й трябва. Тази седмица колеги ни шокираха с новина, директно от нейната спалня. Не че плеймейтката е допуснала публика, но все пак обществеността трябва да е запозната с интимния й живот.

Та стана ясно, че широко рекламираното й гадже вече е на ръба, със "стопени лагери" от секс. Златето може да не знае столиците, но за сметка на това компенсирала с лъвско поведение под чаршафите. Била такава стръвница, че гаджето й се чудело как да зарежда батериите. Защото красавицата си искала поне три пъти на ден, та дори и на комшиите им ставало ясно кога хормоните й бушуват. Запознати твърдят, че Златка Блек щом зърнела по списание или телевизия някой готин пич и директно правела суплес на Миро и се заемали с поредната амортизация на спалнята им.

Този късмет няма дъщерята на Христо Стоичков - Мика. Освен, че е наследила хамалския език на баща си и често го използва в социалните мрежи, тя показа и своята романтична страна. След като приключила с дълга връзка, в момента нейното сърце било свободно. Но ако си мислите, че можете да трогнете нейния гръден мускул трябва да знаете - тя чака своя принц. Нямаме идея дали във вените на кандидатите трябва да тече синя кръв, или Михаела е чела много приказки. Но е красиво. И допълва, че често заприказва непознати, за да не се размине с някой, който си струва. Така че който иска да става зет на Христо Стоичков и не го е страх може да се понавърта "случайно" около bTV и да трогне Михаела с някоя история.

И докато някои имат любовни терзания, то други откриват пряката зависимост между алкохола и красотата. Лора Караджова е стигнала до извода, че има ли градус, в очите мъжки няма радост. Откакто е казала "Не" на градусовите напитки, кожата на щерката на Данчо Караджов сияела. Остава да разберем дали и Део е доволен, тъй като сред силния пол се шири сентенцията "Пияна жена - весел креват".

Разбира се, във времената на криза няма как да не надникнем как им понася на звездите. Фолкпевицата и тв водеща Кали винаги е твърдяла, че е част от народа, близка е до проблемите и не спестява позицията си. Може да е певица на народа, но пък едва ли има кой знае какви допирни точки с него, тъй като едва сега разбрала колко струва хляба. И дава своята рецепта за успех: "Аз не съм от хората, които мрънкат. Търся начини да се справя. Ако не бях певица, можех да чистя подове", категорична е тя.

Ако сте кандидатка да станете фолкпевица и мислите, че за нула време ще станете известни и богати, то послушайте Глория. "Този бизнес не е за глупави хора, само с талант не става", каза тя в тв интервю. И допълва: "Хората на изкуството трябва да сме различни, трябва де е нещо ново, нещо провокативно. Този бизнес не е за монахини в края на краищата. Хората искат и да гледат, и да слушат, да си провокативен, да си интересен".

Десертът ни тази седмица е със световен привкус, но е достатъчно шокиращ.

Според британската цигуларка и радиоводеща Клемънси Бъртън-Хил музиката на Джъстин Бийбър е сравнима с тази на Моцарт и Бетовен. И се аргументира  - песента "Baby" на младия канадски певец е сравнима с операта "Милосърдието на Тит" от Моцарт и Третата "Героична" симфония на Бетовен. Тайната на тяхното величие е, че са в тоналноста ми бемол мажор.

Е, можете и вие да се насладите на тази класика.