Нов хит на Марешки: Вдигам Бесика, ако там стои името ми

Спорт

17-03-2013, 13:52

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Ако не се съгласят на този подарък, да си намерят друг, който да я построи, заяви абдикиращият бос на Локо

Абдикиращият бос на Локо (Пд) Веселин Марешки изстреля нов хит на тема инвестициите си на Лаута. Варненският бизнесмен говори и в предаването „Зона спорт” по Btv Action, където даде разяснение за това дали ще има нова Трибуна Бесика на стадион „Локомотив”.

„Ще се съглася да вдигна трибуната, както бях обещал преди две седмици. Само че ще искам там да стои моето име - да се знае, че това е един подарък за феновете от Веселин Марешки. Ако не се съгласят, да си намерят друг, който да я построи”, заяви аптекарският бос.

Това едва ли не означава, че новото съоръжение трябва да се казва Трибуна Марешки, което в никакъв случай няма да се приеме от феновете на черно-белите.

Изказването на оттеглящият се шеф на 99 процента води до извода, че той няма да изпълни мечтата на запалянковците за нова, чисто фенска трибуна.

Ето какво още изръси Марешки в предаването „Зона спорт”:

Към днешна дата съм дал почти 3 милиона лева в Локомотив (Пд). До края на сезона, ако направим трибуната, ще инвестицията ще отиде на 5 милиона. Средната заплата на футболистите е 2, 4, 5 хиляди лева, но с премиите им давам възможност да взимат по 15 000 на месец. Мястото ни в шестицата е задължително, но не трябва да сме по-ниско от 7-о място.