Никой не искал да се маха от Локо

Спорт

17-03-2013, 14:14

Снимка:

Plovdivutre.bg (архив)

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Всички на Лаута са доволни от заплащането, гарантира шефът в оставка Веселин Марешки

Заплащането в Локо (Пд) е такова, че никой не желае да напусне клуба. Това откровение направи шефът в оставка Веселин Марешки при днешната му поява в предаването „Зона спорт” по БиТиВи Екшън.

Ето какво заяви варненският бизнесмен за треньорите в Локо - Стефан Генов, Кокала и Гонзо:

„На който и да му кажа да напусне Локомотив (Пд), ще бъде недоволен. Всички там са доволни от заплащането. Радвам се, че се запознах със Стефан Генов. Той успя да сплоти колектива и резултатите не закъсняха. Какво да коментирам за Гонзо – виждате какво става в Черно море. Единственото, което съм искал, е резултати. Гонзо не можеше да ми даде гаранции за това. Каза, че ще даде всичко от себе си, но не гарантира къде ще завършим в първенството. Все едно аз да кажа, че ще направя всичко възможно да събера пари за заплати, но да не го направя.

Емил Велев постоянно само мрънкаше и недоволстваше. Ако на Кокала не му се занимава, да се откаже от треньорството.

Генов със същите футболисти постигна много по-добри резултати. Той беше по-сигурен и уверен. Каза, че при тези пари, които давам, отборът ще бъде в първата половина на таблицата. Ако аз се бъркам в работата му, няма как да искам резултати. Нали ще каже после: Ти нали искаше този да играе? Видя се, че взех един разбит отбор, изпокраден и затъващ. Докарах го до това едва ли не да се бори за медали.