Живот без оргазъм? Твърдо "не"!

Пловдив Лайф

17-03-2013, 16:26

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Интимната близост допълва духовната

Ако искаме да имаме сериозна, стабилна и здрава връзка, трябва да се лишаваме от оргазма и да дадем предимство на чувствата си. Това убеждават сексолози, а ние просто не им вярваме, категорични са от kifla.bg.

„Избягвайте секса с кулминация, ако искате да засилите привързаността и любовта на партньора”, казват „специалисти” по любовта и човешките взаимоотношения.

И продължават, като обясняват, че интимността с акцент върху духовната връзка повече, отколкото върху плътските удоволствия, ще спомогне за много по-щастлива връзка или пък брак, отколкото ако се радваме предимно на сексуалната кулминация.

Ние обаче изобщо не им вярваме и съветваме и теб да не вярваш.

Какво ще рече това връзка без секс, без удоволствие, без оргазъм? Приятелство? Или може би една добра причина двойките да си изневеряват?

Та нали в самото си същество човекът е създаден за удоволствието и продължаването на рода. Какво ще се случи, ако нито едното, нито другото присъстват в живота му?

Да, светът е пълен със секс, порно филми, реклами с красиви мъже и жени и какви ли не изкушения. Може би наистина някъде забравихме духовната връзка помежду си, идеята да само да поговориш с любимия човек, това да разчиташ на него в трудни моменти, а не само когато хормоните ти избуят. Но чак пък да се лишаваме от оргазма, за да не губим връзката по между си? Не, не и пак – не!

Сексът е здраве, той е щастие, помага ни да се отървем от стреса, да разпуснем напрежението, дори да се сдобрим с гаджето след кавга. Да се откажем от него е равносилно на това да се откажем да бъдем щастливи и удовлетворени.

И ще подкрепим тезата си с поне 3 основни причини да правим секс, които ще укрепят връзката ни:

- Добрият секс кара мъжа и жената да се връщат един към друг всяка вечер, а не да си търсят любовници на съседния бар.

- Сексът е онова страхотно нещо, от което се ражда живот – най-големият плод на любовта между двама души, а именно детето!

- По време на любовния акт духовната връзка с половинките ни се скрепява, а оттам и хармонията със самите себе си. Това после рефлектира благоприятно и в отношенията ни с околните.

И само да са посмели сексолозите отново да ни обясняват как трябва да се лишаваме от оргазма!