Борисов поиска прошка от Господ и от народа

Политика

17-03-2013, 17:10

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

bulgariautre

Всичко от Автора

Видяхте – не съм излъгал за Доган, отчете лидерът на ГЕРБ

"Искам прошка от Господ и от народа", заяви председателят на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, който посети Ловеч и се срещна в Ловчанския митрополит Гавраил пред новостроящия се храм "Св. св. Кирил и Методий" в центъра на града.

Общо 600 000 лв от държавната субсидия на партия ГЕРБ бяха отпуснати за доизграждането на храма.

"Бойко Борисов дойде да поиска прошка, но аз нямам в личен план за какво да му прощавам. Напротив, връчих му грамота за дарението, което партията направи за катедралния храм", каза от своя страна Гавриил Ловчански на срещата.

"За радост, нито от Станишев, нито от Доган, вече зависи кой ще управлява. Каквото реши българският народ – народът сваля и вдига. Обвиняваха ме, че съм диктатор – видяхте, че цялата власт дадох на хората да преценяват", заяви Борисов.

Бившият премиер заяви още, че каквото е казал в парламента по отношение на готвения атентат срещу него се е оказало самата истина. Борисов попита защо не е имало в документа името на друг, а точно това на Доган. Според лидерът на ГЕРБ това дали един сигнал е основателен или не, никой не може да каже с категоричност, но от опита му като главен секретар на МВР той знае, че обикновено се получават сигнали, когато има или агент под прикритие, или нещо в структурите, което - достатъчно ясно, хора, които могат да извършат такова нещо, някъде са си говорили.