Интерпол издирва 18-годишна българка

Животът

18-03-2013, 08:01

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Марияна е избягала от дома на осиновителите си в Италия

Интерпол се включи в издирването на 18-годишната българка Марияна Чендрон, осиновена в Италия. Момичето е в неизвестност от 27 февруари тази година, съобщава италиански медии.

Полицията на Апенините вече смята за сигурна версията, че Марияна е избягала сама от дома на осиновителите си. Предполага се, че момичето се укрива или познати в Италия, или във Франция, или в родната си България.

За изчезването на българката беше съобщено в италианската програма за издирване на безследно изчезнали хора по РАИ Тре "Кой ги е виждал". След съобщението буквално заваляха телефонни обаждания и съобщения, че Марияна е била забелязана в района на Местре, Маргера, Абано Терме, Кординяно и Тобмоло, в областта Венето.

Момичето е работело в ресторант в голф клуб в Кастелфранко Венето, край Тревизо. Тя е живеела с осиновителите си в община Паезе, на пет километра от Тревизо.

Марияна често пъти говорело пред познати, че иска да замине за Франция. В миналото тя често пъти напускала дома си за по няколко дни, предава КРОСС.