Пламен Николов: Не приемамe оставката на Димчо Ненов

Спорт

18-03-2013, 10:39

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Димчо Ненов и неговия екип от треньори работят много добре и именно затова отборът е на първо място в класирането - смята Николов.

Спортно –техническият директор на Нефтохимик Пламен Николов заяви тази сутрин, че ръководството на клуба не приема оставката на старши треньора на Нефтохимик Димчо Ненов и той ще продължи да води отбора.

- Обстановката е трудна, но ние продължаваме да търсим решение на възникналите проблеми - сподели Николов. Равенството във вчерашния двубой е чист късмет за гостуващия отбор. Но така е във футбола. Момчетата играха отговорно и имаха доста възможности за отбелязване на други голове, но понякога се случва и така. Примерите са навсякъде – вижте какво се случи в последния кръг на А група. Затова няма да се предаваме, а ще продължим да търсим начини за стабилизирането на отбора – каза още Николов.

Димчо Ненов и неговия екип от треньори работят много добре и именно затова отборът е на първо място в класирането. Той ще продължи да води отбора, а в близките дни ще направим всичко възможно да намерим изход от така създалата се ситуация. Искам да подчертая и голямата подкрепа на феновете ни. Те също стоят зад треньора и футболистите, което ни дава увереност, че вървим по правилния път – завърши Николов.