Кметът на Габър с проблем в прокуратурата - показвал си члена

Крими

19-03-2013, 11:47

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Наместникът твърди, че е набеден от жена, която си показва гащите

Кметът на созополското село Габър - Димитър Трънков ще бъде проверен от Районна прокуратура - Бургас. Тя се е самосезирала във връзка с оплакване на съселянки, които твърдят, че той е показал члена си пред тях.

Скандалът в селото тръгнал след като три госпожи на възраст около 65 години посетили градоначалника в кабинета му за да се оплачат от проблем със сметта в странджанското село. В разгара на разгорещения разговор на висок тон, Трънков се изправил и извадил мъжкото си достойнство от панталоните си. Скандализирани от необичайната гледка те подали жалба.
Районна прокуратура ще изясни целия случай и ще прецени дали е извършено престъпление от общ характер. Резултатът ще стане ясен най-късно до месец.  Същевременно кметът на Габър отрича за случая и твърди, че въпросната 64-годишна дама от селото цели умишлено да опетни името му, тъй като двамата от години били в стара вражда.

Тя го псувала грубо по улиците, а по думите му и не веднъж е показвала и долните си гащи публично като е правила и непристойни жестове към кметския наместник. Факт е обаче, че съселяните на Димитър Трънков в момента събират подписка за да го отстранят от длъжност.