Петима братя - една жена... обща

Животът

19-03-2013, 18:00

Снимка:

Shariq Allaquabat

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Защо мъжете се женят?

... и едно дете, ама не се знае от кой е. Историята - индийска

Индийката Рахо Верман, 21, е омъжена не за един, а за цели петима съпрузи, които неслучайно са братя. Рахо има и осемнадесетмесечен син, но тя не знае кой точно е бащата.

Може да ви се струва странно, но по традиция в малкото селце в Северна Индия, е съвсем нормално жената да се омъжи за всички братя на първия си съпруг, съобщава "Дейли мейл".

Рахо и първият й съпруг се оженили преди години в уреден брак. Оттогава до сега тя се омъжила и за останалите му четирима братя.

"Всички правим секс с нея, но аз не съм ревнив", казва първият й съпруг, който се смята за официален. "Ние сме едно голямо щастливо семейство", допълва той.

Многомъжеството е широкоразпространено в Индия, но засега се е запазил само от едно малцинствено общество. При многомъжеството се очаква жената да се омъжи за всички братя на първия си съпруг, тъй като по този начин селскостопанската земя се запазва в семейството.

Преди да се омъжи Рахо е знаела, че ще трябва да бъде жена на всички братя на съпруга си. Майка й, например, е била женена за трима братя.

"Получавам много повече внимание и любов отколкото повечето съпруги", казва щастливата Рахо.