Първолаци от Обзор замениха буквара с е-учебник

Новините

20-03-2013, 06:05

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

БГ софтуер влиза в обзорско школо

Децата устроиха истински интерактивен празник

С интерактивен урок-празник на буквите, проведен от Йовка Ангелова, първокласниците от ОУ „Св.Св. Кирил и Методий” в град Обзор се разделиха с познатия на всички буквар.

Облечени с униформата на своето училище, въодушевени и горди от постигнатото, учениците показаха пред присъстващите на празника учители, родители и гости своите знания за буквите от азбуката и уменията си за писане на думи и изречения.

Урокът бе проведен изцяло в интерактивна форма чрез електронен учебник за първи клас и софтуерната система „Енвижън” – един компютър с много мишки. Присъстващите в класната стая бяха силно впечатлени както от знанията на първокласниците по четене и писане, така и от уменията им да бъдат активни участници и да работят с електронната система „Енвижън”.

Урокът-празник на буквите за пореден път показа убедителния професионализъм на педагогическия екип и директора на ОУ „Св.Св. Кирил и Методий” в град Обзор и резултатите от последователната политика на училището за прилагане на информационните технологии в обучението във всички класове.