Спират водата в някои части от столицата

Мисия София

20-03-2013, 07:20

Снимка:

"Софийска вода"

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Софийска вода" ударно подменя остарели водопроводи

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 20 март, съобщиха от дружеството.

На 20 март във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Цар Иван Асен ІІ", Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Цар Иван Асен ІІ", бул. "Евлоги Георгиев", бул. "Цариградско шосе" и ул. "Николай Гогол" .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Цар Иван Асен ІІ" ъгъла с бул. "Евлоги Георгиев".

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 20 март във връзка с прекъсване на уличен водопровод и подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Генерал Паренсов", Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района: по ул. "Генерал Паренсов" от бул. "Евлоги Георгиев" до бул. "Васил Левски"; по ул. " Любен Каравелов" от ул. "Генерал Паренсов" до ул. "Граф Игнатиев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Любен Каравелов" ъгъла с ул. "Генерал Паренсов".

От 23:00 часа на 20 март до 6:00 часа на 21 март във връзка с провеждане на тест за нулево налягане в жк "Студентски град", се налага спиране на водоподаването на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между: бул. "Симеоновско шосе", ул. "Константин Петканов", ул. "Проф. д-р Иван Странски", ул. "Акад. Борис Стефанов", ул. "Проф. Атанас Иширков" и ул. "Проф. Кирил Попов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. "Проф. д-р Иван Странски" и ул. "Проф. Кирил Попов".

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121.