Защо Илиев изгони Пелето от Левски

Спорт

20-03-2013, 10:24

Автор:

Sportline

Всичко от Автора

Ангелов напуснал бесен "Герена" вчера

Капитанът на Левски Станислав Ангелов е напуснал бесен стадион "Георги Аспарухов", след като е бил информиран за решението на треньора Илиан Илиев и новия спортно-технически директор на "сините" Даниел Боримиров да бъде отстранен от отбора до второ нареждане, пише Sportline.bg.

 

Полузащитникът тренира със своите съотборници на сутрешното занимание на "сините", което премина под ръководството на помощник-треньора Здравко Здравков и не бе водено от Илиан Илиев. Халфът разбрал от пресконференцията на треньора за отстраняването му от отбора, което допълнително го вбесило и той напуснал разгневен територията на стадиона.

Според вестник "24 часа" основната причина за наказанието на Ангелов и съотборника му Кристовао Рамос, който е с последно предупреждение за отстранвяване от първия тим, е поведението им в съблекалнята на отбора и не е свързано с представянето им на терена. Изданието твърди, че главният фактор за решението на Илиан Илиев да изхвърли Пелето от тима са били реплики към треньора при смяната му по време на двубоя между Левски и Монтана (0:0). Ангелов бе заменен в 60-ата минута, когато на мястото му се появи новото попълнение на Левски от зимата Рене Михелич.