Автокран от НАП - напълно изгодно

Мисия Пловдив

20-03-2013, 11:03

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Атрактивни предложения на ниски цени в електронния магазин на Приходната агенция

Електронният магазин на НАП пусна привлекателни артикули на сравнително ниски цени. Заинтересованите могат да избират от музикални уредби та чак до автокран.

В момента само НАП Пловдив предоставя за публична продан близо 100 различни вещи и имоти на територията на цяла Южна България, чиито търгове ще се случат до края на месец април.

Сред по-интересните предложения са: музикална уредба със смесителен пулт, усилвател и тонколони за 390 лв.; система за видео наблюдение с приемно устройство и четири камери, оценена на 2 360 лв.; осем цилиндров автокран, дизел с първоначална цена малко над 183 000 лв.; както и масивна сграда с незастроен терен от 640 квадрата в община Девин, на 20 км от курорта Пампорово и в близост до Беденските бани, известни с лековитите си свойства. Последният имот се предлага на търг за 16 800 лева. В Смолян пък се разпродава разнообразие от електроуреди, между които сушилня за дрехи марка Electrolux и плазмени телевизори Samsung.

Всички търгове могат да бъдат разгледани на интернет адрес http://nraapp01.nra.bg/targove/. В тях се продават имоти и стоки, обезпечени заради големи по размер данъчни и осигурителни задължения на собствениците им, както и вещи, конфискувани в полза на държавата при опити за контрабанда. Почти всеки ден на тази електронна страница се публикуват нови обяви.

Миналия месец НАП Пловдив успя да продаде в подобни търгове апартамент в Банско за 25 000 лв. и съоръжения за хранително-вкусовата промишленост за още почти 42 000 лева.