Нафтата без трима титуляри срещу ЦСКА

Спорт

20-03-2013, 15:51

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Днес футболистите на Нефтохимик взеха своите заплати

Отборът на Нефтохимик ще излезе в очаквания с огромен интерес в Бургас двубой срещу ЦСКА без трима от титулярите си. Двамата младежки национали Емануил Манев и Живко Петков, които станаха съответно футболист №1 и №2 за есенния полусезон в анкета на феновете, заминават утре на лагер за контролата със Сърбия на 26 март. Така те ще пропуснат шанса да се изправят срещу един от лидерите в шампионата на А група – ЦСКА.

Третият футболист, който със сигурност ще изгледа мача от трибуните на Лазур е халфът Галин Димов. Той бе принудително заменен в последния двубой с отбора на Банско, поради разтежение и ще се лекува поне още седмица. От лекарския щаб на тима очакват той да се възстанови до мача с Пирин Разлог.

Останалите футболисти тренират на пълни обороти. За днес са насрочени две тренировки на базата в Долно Езерово, като едната от тях е тактическа.

Днес футболистите,  взеха  своите забавени  заплати. До края на седмицата ще бъде приведен  още един транш от субсидията отредена за Нефтохимик от Община Бургас, с която ще бъдат погасени абсолютно всички задължения на клуба към играчите.