Чужденците в Левски на бунт

Спорт

21-03-2013, 08:53

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Потвърди се новината на Sportline.bg - Рамос бесен, глобен, защото не се усмихва

Чуждестранните футболисти на Левски са се вдигнали на бунт, а причините за това са били две. Първата е свързана с обявенитe от ръководството глоби за слаба игра, а втората – санкцията на Кристовао Рамос, съобщи Sportline.bg.
 
Както е известно, новият спортен директор Даниел Боримиров обяви, че играчите ще бъдат глобени заради слабото представяне от началото на сезона. Легионерите обаче обявили, че според договорите им клубът няма право да реже заплатите им. Някои от чужденците заплашили да си търсят правата в съда.
 
Напрежение имало и заради санкцията на Кристовао Рамос. Португалецът е с последно предупреждение за отстраняване от отбора. Именно поводът за наказанието е учудил чуждестранните футболисти и самия Рамос. Португалецът е скастрен, че не се усмихва.

"Кристовао, ти си с последно предупреждение за отстраняване от отбора, защото не се усмихваш. Физиономията ти е ледена и това всява негативизъм в съблекалнята. Наказанието няма нищо общо с формата ти", заявил пред отбора Илиан Илиев.
 
Според очевидци португалецът дори първоначално не разбрал защо е наказан. Той поискал съотборниците да му разяснят, защото решил, че се е загубил в превода. Същото трябвало да се прави и с останалите чужденци, които буквално се хванали за главата.

Както Sportline.bg вече писа, Рамос изглеждаше като буреносен облак във вторник, след като научи, че е с последно предупреждение. Освен това той не тренира наравно със съотборниците си, но причината за това е контузия. Нашата медия също така писа, че всички футболити в съблекалнята пък не харесват методите на работа на Илиан Илиев, а освен това са настръхнали и срещу капитана на "сините" Станислав Ангелов-Пелето.