Треньорът на Малта: Не сме в София, за да загубим!

Спорт

21-03-2013, 10:30

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Силата на България е отбора, заяви селекционерът Пиетро Гедин

Селекционерът на Малта Пиетро Гедин сподели очакванията си за утрешната световна квалификация.
 
"Очаква ни един изключително труден мач. България с добри стъпки се движи към своите цели. Гледах двубоя с Италия. Силата на България е в отбора. Аз съм иключително изненадан от вас. Много добре впачетление ми прави Ивелин Попов. Станислав Манолев също е добър футболист.

Имаме двама футболисти, които са под въпрос. Надявам се те да се възстановят за утрешния мач. Имаме стилна игра, която сме изградили и не смятам да променяме играта. Аз се опитвам да работя в това отношение. Идеята е да се вижда, че сме отбор, а не всеки да играе сам за себе си. Основната сила на България е, че футболистите се познават и знаят във всеки един момент какво трябва да направят", сподели специалистът, цитиран от SPORTLINE.BG.

Той коментира и равенството между родината му и България 2:2 в старта от квалификациите.

"Италия дойде като фаворит, но беше изненадана от това, което срещна на терена и затова се получи един атрактивен сблъсък. Малта не е някаква футболна сила, но ние не сме отбор, който обича да губи и не сме дошли затова тук. Идеята е като приключи двубоят да излезем с гордо вдигната глава. В това отошение мисля, че няма да разочароваме страната си", сподели бившият помощник на Ариго Саки.

Още спортни новини четете в SPORTLINE.BG