Мастер с изненадваща загуба в Карлово

Спорт

21-03-2013, 11:08

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Всички мачове от предстоящия кръг на групата са в неделя

Отборът на един от лидерите в Югоизточната В футболна група Мастер допусна неочаквана загуба при гостуването си в Карлово с 3:0 от местния тим. Момчетата на Красимир Манолов са имали голяма доза късмет, а Мастер е играл с доста от резервните си футболисти, поради многото контузени в отбора. Така бургазлии отстъпиха с едно място в класирането и вече са четвърти с по 41 точки с тима на Асеновец.

Именно асеновградският тим пък нанесе поражение на Созопол с 4:3 при гостуването на отбора в последния кръг. Домакините са повели с два гола разлика, която са поддържали до 84-та минута, когато тимът на Румен Димов довежда резултата до 4:3, при който завършва и срещата. След кръга, Созопол заема 11 място с 27 точки, а в следващия кръг приема Левски Карлово.

Единствено Несебър спечели една точка от кръга, след равенство 0:0 с отбора на Гигант Съединение. Със спечелената точка отборът заема 10 място с актив от 28 пункта. В следващия кръг съперник на тима ще бъде Тунджа Ямбол, а всички мачове са на 24-ти март – неделя.