Део в нощен клуб, ама без Лорчето

Пловдив Лайф

21-03-2013, 12:39

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Певецът посрещна първа пролет сам в Пловдив

Деян Славчев - Део посрещна първа пролет в Пловдив. Музикантът отново се появи без красивата си половинка на участие в нощен клуб. Компания за вечерта му правиха приятели, с които вдигаха тежки чаши. Все по-често русокоско се движи без Лора, което прави силно впечатление. Избягвайки появата си на публични места с дъщерята на Данчо Караджов ни навежда на мисълта, че двамата са разтурили гълъбарника. Носят се слухове, че Лорчето е била шута на Део, но и те не коментират състоянието на връзката си. В града на тепетата той сподели, че блондинката не го ревнува от партньорката му в „Денсинг старс”, защото от дълги години са заедно и си имат доверие. Но докато казваше това, физиономията и тембърът на гласа му рязко се промениха.

Део едва успя да се откъсне за една вечер от тежките тренировки за следващия танц в „Денсинг старс”, които му отнемат цялото време и усилие в момента, за да посети града на тепетата.

В Пловдив блондинът сподели, че вижда голям зор с латино танците. Въпреки че е играл хип-хоп навремето, сегашните тренировки и силовото натоварване са истинско предизвикателство за него. Умората и болките в краката не му се нравят, но това не е проблем и той ще се бори със зъби и нокти, за да продължи. Партньорката му в „Денсинг старс” - Елена, казва, че Део се справя много добре с танците и я забавлява с приятното си чувство за хумор.

За момент Деян Славчев помечта да се върне на Безбог. Там е правен последният клип към песента му с Лора, Goodslav и Буч „Вятърът сърдит”. Снимките са били изключително забавни и споменът за приятното преживяване със сноуборда уголеми усмивката му. Не зимните спортове обаче са главната причина да му липсва местността, а един определен човек там. Близък приятел, който има вила на Безбог и посреща Део с голяма софра с кебапчета и кюфтенца и домашно червено вино.