"Чистота" дере Славчо, барнал се като абитуриент (СНИМКИ)

Мисия Пловдив

21-03-2013, 14:59

Автор:

Петър Петров

Всичко от Автора

Служители на предприятието свалиха плакати на НИЕ, взели ги за стари

Екипи на Общинско предприятие "Чистота" от сутринта кръстосват целия град и съдират наши плакати, оплакаха се от политическа партия НИЕ и дори приложиха снимки.

Национален Идеал за Единство и Славчо Атанасов внесоха в общинския съвет предложение за намаляване на данъците за следваща година и връщането им на старите нива от предишния мандат и стартираха подписка със същото искане. Като част от инициативата НИЕ разлепи и плакати с мотото "За по-ниски данъци и за по-добър живот".

Пред Plovdivutre.bg шефът на "Чистота" Иван Стоянов не отрече, че е имало подобна акция. Сваляхме плакати с пароструйка. Къде обаче пише, че са нови, заяви той. На тях Славчо Атанасов се е изтупал като за абитуриентския си бал - издължен, лъснат.

Служителите на предприятието свалят всякакви плакати - на фолкпевици, на естрадни звезди. Преди време дори изчистили няколко на Лили Иванова отпреди 30 години. И заради снимката, на която Славчо изглежда толкова млад, от "Чистота" взели плакатите му за стари.

Още повече, че те са без дата. Предизборната кампания започва на 12 април. След това плакатите няма да бъдат пипнати, заяви Иван Стоянов.

Той коментира и обвинението, че предприятието е организирало специални автобуси за свои служители, които да участват в митинг в подкрепа на бившия вече министър-председател Бойко Борисов. Не успяха да го докажат, коментира Стоянов . А и "Чистота" няма рейсове.

И да е отишъл някой, то той е бил в отпуск. Може да е ходил в Москва на митинг на БСП, а може и да е бил в Царацово на митинг на НИЕ, пошегува се той.