Узунов: Стига спекулации, всичко при нас се плаща на секундата

Спорт

22-03-2013, 10:56

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Крайно време е ние от черно-бялата общност да се обединим и да спрем раздорите, призова новият лидер на фенклуба Димитър Ботушаров

Административният шеф на Локо Атанас Узунов бе провокиран на днешната среща в общината с въпрос на журналист дали на Лаута вече се усеща оттеглянето на Марешки. На бившия международен съдия бе обяснено, че според слуховете футболистите и служителите в клуба не са взимали заплати от 2 месеца.

„Искам най-отговорно да заявя пред вас, че това са спекулации. Клубът не е имал по-точен президент от Марешки, що се касае във финансово отношение. Заплатите се плащат на определено число. Даже се е случвало да форсираме нещата и футболистите да вземат заслуженото си преди дължимия срок. Ако даден мач се играе в събота и завърши успешно, то във вторник веднага се взимат премиите”, заяви по този повод Атанас Узунов.

На подписването на договора за наема на стадиона присъстваха и представители на фенклуба – новият лидер Димитър Ботушаров и Велин Терзиев, известен повече с прозвището си Нежния.

"Крайно време е всички да се обединим. Говоря конкретно за нашата черно-бяла общност. Дано вече сме приключили с негативните събития и раздори”, каза Ботушаров, който е бивш председател на фенклуба, но сега изпълнява тази функция до провеждането на събрание.