Дъжд, сняг и до 13 градуса следващите дни

Животът

23-03-2013, 19:01

Снимка:

Красив Смолян

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Утре в Пловдив ще има облаци и лек вятър

Тази нощ времето над по-голямата част от страната ще бъде ясно. Вятърът в цялата страна ще отслабне и до сутринта ще стихне. Сутринта ще бъде студено, с минимални температури между минус 5° и 0°, в североизточните райони до минус 7°; в София - около минус 3°, в Пловдив – 1 грасуса. Такава е прогнозата за времето, съобщи "Фокус".

Утре от югозапад облачността ще се увеличава, но ще бъде предимно средна и висока. Ще бъде почти тихо. Максимални температури, предимно между 8° и 13°, в Добруджа - по-ниски: 4° - 6°. В София - около 12°.

Над планините облачността ще се увеличи, но ще бъде средна и висока. Ще духа силен вятър от югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 7°, на 2000 метра - около 0°.

В понеделник ще има значителна облачност, вятърът ще е слаб до умерен от изток, от югозапад ще завали дъжд, в планинските райони - сняг. През нощта срещу вторник и във вторник от североизток ще прониква по-студен въздух и температурите ще се понижат. Ще бъде облачно, с валежи - в Южна България предимно от дъжд, в Северна - сняг. В сряда ще бъде студено.