Неделен Showbuzz-ИК

Булевард

24-03-2013, 10:00

Снимка:

Night Flight

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Как се предрича развод по бутонки и родни звезди без фамилии - Кали, Преслава, Азис...

Дванадесетата седмица на 2013 година със сигурност ще влезе в аналите на световния шоубизнес. На всички е ясно, че съществува живот на Земята само защото Чък Норис никога не се е ядосвал истински.

Но явно и Чък влиза в своята криза на 73-годишна възраст. Той никога повече няма да бъде емблема, след като премахна един от символите на външния си вид - брадата.

"Събрали сме се днес да почетем едно от най-големите съкровища на Холивуд – брадата на Чък Норис. Тя вече е история!", така бе посрещната шокиращата новина от негови почитатели.

Но докато брадата на Норис вече е "погребана", то българският шоубизнес е по-жив отвсякога.

Една от най-обсъжданите двойки - Ники Михайлов и Алисия, се разделя, гърмят вестници и сайтове. Тъкмо наточихме клавиатура и ние да се включим по темата и разбрахме сигурния източник. Някакъв анонимен психолог вади заключението след като видял бутонките на Михайлов, които били бели отпред и черни отзад. А който залагал на бялото сменял партньорката си. За съжаление оракулът е анонимен та не мога да разбера какво ме очаква след като си имам нови кецове и по-лошото - имат бяло отпред.

На Селена и Бийбър не им трябват български психолози, тяхната връзка е в миналото. Но тази седмица Селенчето показа рога и разкри, че причината за раздялата им е скандал. И за да бъде докрай гадна разказа на обществеността как разплакала Джъстин. Горкият романтик - прелъстен, изоставен и със сълзи на очи. Нищо Джъстин, нищо Бийбър, дръпни си от марихуанката, ще ти олекне.

Самотна като Селена се оказва и секс бомбата от Биг Брадър Лили. Известна като Лили от Пловдив. И тя се оплака, че след раздялата си с ръгбиста Борислав чаршафите й били постоянно студени. Е, тук там понаизлязоха нейни снимки в компанията на по-улегнал господин, ама той явно не е за пред медиите. Важното всъщност е, че Лили компенсира липсата на ласки с йога.

Друга родна звезда без фамилия - Кали, трябва спешно да си вземе медиен съветник, тъй като само в разстояние на няколко дни даде противоречиви изказвания. Тя се оплака, че няма пари и е много тежко с две деца, апартамент на кредит. Дори нямала кола и използвала тази на гаджето си Влади. Не й стигат средства да издаде и албум. Да я ожалиш, при положение че над 400 000 млади хора у нас са без работа. А тя ходи на участия, води тв предаване и само преди седмица призна, че едва сега е научила колко струва хляба. Замислям се, дали да не се организираме с няколко приятели и да ревнем под кабинета на новия премиер Райков да отпусне средства поне за нов албум на Кали. И без това предното правителство спря евросредствата на издателите й от "Пайнер".

Нейната колежка Преслава засега не се оплаква от липса на пари. Дори не занимава феновете с проблема на растящите си постоянно естествени гърди. За нея е важно, когато приключи кариерата си да бъде с акъла си. Ние й го гарантираме, стига да не иска да надмине постижението на Лили Иванова, която и на 73 е сред най-работливите и с акъла си изпълнителки. Но на Преси ще й припомним, че тя пее във време разделно, с много стрес, прищевки на богаташи и сериозна конкуренция. И няма мъж, който да може да смени ЕГН-то й по всяко време.

Чалгата и футбола у нас вървят ръка за ръка, но ето, че прескочихме границите и превземаме и Испания. За кеф на привържениците на Реал Мадрид, десния бек на Барселона Дани Алвеш бе сравнен с Азис. Футбалерът се изруси и украински колеги веднага го оприличиха на иконата на любителите на танците с ханша. Сега очакваме дали пък Лео Меси няма да бъде оприличен например с Дидо Мачев на младини.

Завършваме с 48-годишният Ръсел Кроу, който имал връзка с 22-годишната си колежка Саманта Баркс. Някой ще цитират новината като бургаските класици - Нит' ма грее, нит' ма изстудяа. Но няма да бъдат прави. Това е поредното успокоение за мъжете, които нямат приятелка. Споко, мъжаги, вашето гадже още не се е родило!