ГЕРБ замезват в кръчма предизборно

Политика

24-03-2013, 12:21

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Депутатите искали да се почерпят за добре свършената работа

При всичката тежка, непосилна работа, която вършат българските депутати, те не забравят да и да му отпуснат малко края и да се позабавляват. Заслужено или не, това сякаш не е техен проблем, но изборите не са лека задача и трябва първо да си наквасят гърлата.

Депутатите от ГЕРБ, например, ще се съберат в столична кръчма във вторник, за да бъдат нахъсани за предизборната кампания.

Идеята е на Красимир Велчев, който ръководеше групата в 41-ото НС. Може би затова и то вместо като законодателен орган приличаше повече на заведение за забава.

В последния работен ден на парламента много "гербери" бяха разочаровани, че си тръгват, без някой да им каже довиждане или да им благодари за работата през последните три и половина години. Тогава Велчев обясни, че специално ще се видят, ще се почерпят и ще си кажат хубавите и лошите неща от работата им в парламента.

През седмицата секретарките на ГЕРБ са позвънили на депутатите, за да ги попитат дали ще дойдат на такава среща. Те не са им казали мястото, но по всяка вероятност това ще бъде кръчмата на тенис кортовете в Банкя. Там досега "герберите" са се събирали 3-4 пъти за неформални срещи. На тях обаче не е идвал Бойко Борисов.