Областният информационен център в Ръжево Конаре

Мисия Пловдив

24-03-2013, 15:21

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Семинарът е под мотото "ДА работим заедно"

Информационно събитие в село Ръжево Конаре, община Калояново, организира Областен информационен център – Пловдив в понеделник. То ще започне със семинар под мотото "ДА работим заедно". В проявата са поканени младежи и преподаватели от местното училище, представители на други образователни институции и заведения,  читалища, бизнеса, широката общественост, неправителствени организации, местната власт и регионални медии.

Ще бъде предоставена информация за актуални схеми и възможности за кандидатстване с проекти по оперативните програми, допустими бенeфициенти на територията на общината, както и за отворени процедури към Агенция по заетостта. Ще бъде представена работата и приоритетите на екипа на Центъра и дадена информация за бъдещите инициативи на ОИЦ – Пловдив и на Мрежата като цяло през 2013 година.

Представяне на мрежата от 28-те информационни центъра в страната, както популяризиране и обмен на добри практики и "научени уроци" от реализирани проекти, финансирани по оперативните програми, също ще бъдат част от програмата на информационното събитие. 

След семинара експерти от ОИЦ – Пловдив  ще проведат на място индивидуални срещи с представители на гражданите, местната власт, бизнеса и всички заинтересовани.