Замесиха Бербатов в скандал със съотборник

Спорт

25-03-2013, 09:44

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Бреде Хангеланд скочил на звездата в съблекалнята на Фулъм

Жесток скандал се е разразил в съблекалнята на Фулъм между двамата най-добри футболисти в клуба Димитър Бербатов и Бреде Хангеланд, коментират фенските форуми на Острова.

Информацията не беше потвърдена официално от клуба. Причина за напрежението е поведението на българина от началото на сезона и постоянното му фаворизиране от мениджъра Мартин Йол.

Българският нападател е звезда на тима и има 11 отбелязани попадения във Висшата лига. Въпреки това той непрекъснато се кара на своите съотборници по време на мачовете.

Тарторът на лондончани Хангеланд дълго време си затварял очите за отношението на Бербо, но след като няколко футболисти от тима са коментирали пред него непрекъснатите подвиквания на Митко, той е решил да проведе разговор с него.

Какво точно са си казали, не е ясно. Факт е, че ден след въпросния разговор медиите на Острова гръмнаха, че от следващия сезон Бербатов ще е капитан на тима. Това още повече ядосало централния защитник Хангеланд, който упорито отказва да подпише нов договор с Фулъм.

Още спортни новини в SPORTLINE.BG