Екзекутора обясни защо ЦСКА няма национали

Спорт

25-03-2013, 10:17

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Младенов хвали Любо Пенев, Литекс и Жоро Миланов

Отстраненият от ЦСКА треньор Стойчо Младенов обяви своето виждане за това защо "червените" нямат представител в националния отбор на България.

"Левски и ЦСКА имат общо един национал, което красноречиво говори за работата в тези два клуба", коментира специалистът, цитиран от Sportline.bg.

Бившият селекционер на България похвали работата на Любослав Пенев начело на отбора, както и работата в Литекс, където също бе треньор.

"Чест прави на Любослав Пенев, че постави конкретна цел на отбора. Това няма да ги притесни, а ще ги мотивира. В България треньорството е една от най- мачканите и неблагодарни професии, а имаме отлични специалисти. В Литекс се работи много правилно с футболистите.

Гриша Ганчев успява да предпази играчите и никой да не се мисли за велик. Георги Миланов например израсна изключително много. Той достигна тавана си в България и в най-скоро време трябва да бъде продаден в чужбина. Сигурен съм, че за него ще има оферти през лятото. Не трябва да остава тук и да потъва в посредствеността", анализира Младенов.

Още спортни новини четете в SPORTLINE.BG