Неонът - тотален хит този сезон

Бургас Лайф

26-03-2013, 06:00

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Невероятно, но факт - чаена лъжичка изглажда бръчките!

Виж как най-добре се съчетава авангардният цвят

Неоновите цветове са отново на мода този сезон по-ярки от всякога. За да сте в крак с модните тенденции, задължително трябва да имате в гардероба си дреха или аксесоар в тази гама. Модни икони като Виктория Бекъм, Дженифър Лопес, Ким Кардашиян и Ники Минаж вече залагат на неоновите цветове за своите публични изяви и не само.

Ето и 5 трика, които ви помагат при комбинирането на неоновите цветове, за да изглеждате неотразимо:

1. Комбинирайте неоновите цветове с дрехи и аксесоари в неутрален цвят.
Нашите стилисти ви съветват да съчетаете една дреха в неонов цвят с дрехи и аксесоари в неутрално бяло, сиво, кафяво или бежаво. По този начин ще позволите на неона да изпъкне и ще засияете на всяко събитие.

2. Съчетайте дрехи в неоновата гама с дрехи или аксесоари в друг ярък цвят.
Комбинацията от дрехи в неонов и друг ярък цвят ще превърне неона в само един малък елемент от тоалета ви. Ако това е направено по правилния начин, ще сте изцяло в крак с модата, без да изглеждате натруфено.

3. Създайте контраст
Комбинирайте дрехи в неонов цвят с дрехи и аксесоари в контрастен цвят, например черно. Така ще си създадете елегантна и зашеметяваща визия, с която няма да останете незабелязани.

4. Блокирайте неоновите цветове.
Съчетаването на два неонови цвята е чудесен начин да приложите тази модна тенденция.

5. Прибавете аксесоар в неонов цвят към тоалета си.
Ако дрехите в неонов цвят ви се струват твърде предизвикателни за вашия вкус, аксесоар в неонов цвят също ще ви позволи да следвате тенденцията. Без значение дали става въпрос за неонови шалове, колани, обувки, чанти или бижута, те са чудесен и практичен начин да прибавите малко цвят към облеклото си./ shopping-terapia.com