И Соня Немска се облизва около гейове (ВИДЕО)

Булевард

26-03-2013, 08:19

Снимка:

Архив

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Защо Андрей заведе Надя на гей бар?

Позабравената фолкаджйка изплакна окото в гей клуб

Може и да не я помните, това е тя - Соня Немска. Злополучната певица, която ходеше със шуменския "бек" Денислав, прочул се покрай Биг Брадър. След като се раздели със Соня, Денислав мина на другия бряг и потърси своите 5 минути слава в кревата на Азис.

Явно самата певица има афинитет към по-нежните мъже защото в съботната вечер тя се забавлява в компанията на група свои „весели” дружки в най-голямата гей дискотека в  България, столичният ID Club.

Заведението, което е прочуто с разгулните нрави на посетителите си предлага и силни изживявания за жените. Мадам Немска не отлепи поглед от мускулестите тела на танцьорите в клуба и жадно изпиваше с поглед всяко тяхно предизвикателно движение.

Дори когато и бе обяснено, че мъжкарите на сцената едва ли се интересуват от жени, на лицето й не се изписа разочарование, а напротив, като, че ли това я амбицира още повече.

Може би след като, живя известно време с нея, любимият й мина на другия бряг, сега се надява да вкара някой напълно непознат в правия път, дали, или. Това са само предположения.

Ако все още не сещате коя е тя, веднага ви припомням: